Trådnet og gitter

WestCoast Tråd & Plader er specialister inden for trådnet og trådgitter. Vores produktgram byder på mange muligheder for at finde det rette produkt ifht. dine specifikke behov:

Kontakt os med dit behov for trådnet eller trådgitter på wct@wct.dk eller 76 12 33 66, og lad os sammen se på mulighederne.

 

Kategorier: ,

WestCoast Tråd & Plader er specialister inden for trådnet og gitter. Vi er lagerførende på et stort udvalg af:

De standardprodukter inden for trådvæv, svejst net, pressegitter og bølgegitter, som vi ikke har på lager, kan vi tilbyde med kort leveringstid.

Vi leverer som rullevare (f.eks. 1,0 x 30,0 meter) eller paneler i standardformater (f.eks. 1,0 x 2,0 meter; 1,25 x 2,5 meter; 1,5 x 3,0 meter).

Samtidig er der mulighed for at få skåret/klippet på mål, så produktet passer præcis til dit behov.

Trådnet og gitter anvendes i vid udstrækning til afskærmning:

Kontakt os med dit behov for trådnet eller trådgitter wct@wct.dk eller 76 12 33 66, og lad os sammen se på mulighederne.

Filterenheder

Trådvæv og svejst net kan leveres som færdige løsninger klar til installation i produktionen. Eksempelvis:

WestCoast Tråd & Plader tilbyder også at udskifte og renovere filterenheder, når de bliver slidt. Eksempelvis at udskifte filtervævet på en ramme.

Kurve fremstillet af trådgitter

Kurve i trådgitter anvendes til vask og tørring i industrien. Kurve fremstilles på mål, så de passer til jeres maskine, og med en maskestørrelse og trådtykkelse, der passer til den belastning og det miljø, som kurven skal anvendes i.

Afskærmning på mål og net på ramme

WebNet, net på ramme, depotrum og maskinafskærmning leveres som en færdig løsning på mål, så produktet passer til området, der skal afskærmes.

Send os en tegning/skitse over dit ønskede projekt med angivelse af længde, dybde, højde, ønsker til døre og åbninger samt andre relevante tekniske informationer. Når vi har de nødvendige informationer, kan vi hurtigt give et tilbud på materialerne. I nogle tilfælde kræver projektet, at vi får en tekniker forbi for at lave en opmåling, inden vi kan give en fast pris.

Vi løser også montageopgaver, hvor vores erfarne projektleder tager hånd om processen fra start til aflevering af projektet. Vores tilgang er, at hvert projekt styres med god projektledelse, god dialog og fokus på at finde løsninger, når der opstår noget uforudset  ⇒ “vi får tingene til at lykkes i samarbejde med jer“.

Det typiske projektforløb:

  1. Du sender tegning/skitse over dit ønskede projekt og angiver højde samt ønsker til teknisk løsning
  2. Vi udregner en foreløbig pris inkl. eller ekskl. montage
  3. Hvis prisen er acceptabel, vil vi sende vores projektleder ud for at foretage en opmåling og gennemgang af tegninger (der kan komme justeringer til prisen efter denne opmåling)
  4. Vi udarbejder konstruktionstegning, som du godkender. Og vi aftaler den endelige pris samt tidspunkt for montage
  5. Materialerne sendes til pladsen, hvor du sørger for modtagelse af godset (for at gøre projektet billigst muligt)
  6. Vores montører sætter produktet op og afleverer til dig

Relaterede varer