Skridsikker expanded metal er især brugt på:
- Byggepladser
- Moler og havne
- Løbebroer
- Hallways/corridors
- Stilladser
- Ramper
- Køreplader
- Træplader
- Mudrede og/eller isdækkede overflader
Strækmetals skridsikre egenskaber skyldes de tredimensionelle masker, som betyder dele af masken ”løfter” sig over pladen. Denne udformning giver også strækmetallet sin styrke. Der hvor maskerne mødes bibeholder pladen sin styrke, hvilket betyder strækmetal kan håndtere en større belastning end alternative produkter, som gør det ideelt som underlag for gående og mindre køretøjer.
Strækmetallets udformning har også en særlig fordel over klassiske skridsikringsmetoder som tape eller belægninger ved at det hæver sig højere over overfladen, så is eller mudder der ville dække de klassiske metoder ikke dækker det hævede strækmetal.
Vi tilbyder et bredt udvalg af strækmetals produkter, og flere varianter der kan benyttes som skridsikring, det mest benyttede produkt er dog:
Varenummer 6058351231 Strækmetal Præ-Galv. Maske 35×17/1,9×0,8mm. B1250. 10 meters rulle.
præ-galvaniseret strækmetal med masker 35×17 mm ribbebredde 1,9 mm og ribbetykkelse 0,8 mm. Kombinationen af maskeåbningerne og godstykkelsen giver de optimale egenskaber for at gøre overflader skridsikre, og aflede vand og skidt så det ikke ophobes i åbningerne. Godstykkelsen er tilstrækkelig stærkt til de mest gængse applikationer herunder gående og mindre køretøjer.
En af de centrale punkter ved midlertidig skridsikring er prisen. Som en midlertidig løsning skal prisen være lav, hvilket bliver kraftig hjulpet på vej af et masseproduceret standard produkt.
Skridsikringen leveres i ruller med en bredde på 1,25 m á 10 løbende meter. Efterfølgende kan de blot rulles ud og lægges på området det skal benyttes. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at skære nogle meter af i forbindelse med tilpasningen, hvilket kan gøres med en vinkelsliber eller en pladesaks.
Montage metoden er meget afhængig af den type overflade skridsikringen skal bruges på, den mest benyttede metode er typisk kramper, men skinner bliver også brugt. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os, så vi kan se hvordan det bedst gøres ved netop dit projekt.